• Tekstgrootte:

Controle meterkasten en plaatsen rookmelders

Meterkasten
Bij een groot aantal woningen wordt de meterkast gecontroleerd. Deze controle wordt uitgevoerd door de firma Hullenaar Balk Installatietechniek. Is uw woning aan de beurt voor een meterkastcontrole? Dan ontvangt u daar een brief over. De werkzaamheden worden gecombineerd met het controleren en plaatsen van de rookmelders. Uiterlijk 1 juli zullen de werkzaamheden klaar zijn.

Rookmelders
Uiterlijk 1 juli 2022 dienen alle woningen te zijn voorzien van rookmelders. De meeste woningen van WOONstichting Gendt hebben inmiddels rookmelders. De woningen die nog geen rookmelders hebben worden door de firma Hullenaar Balk Installatietechniek bezocht. U ontvangt hier een brief over. Tijdens dit bezoek vindt ook de meterkastcontrole plaats.

Heeft u nog geen rookmelder? Meldt dit ons via email reparatie@woonstichtinggendt.nl. Onder vermelding van rookmelders + uw adres

Uiterlijk 1 juli zullen de werkzaamheden klaar zijn.

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet