Onze vacatures

De medewerkers van Woonstichting Gendt werken samen aan een hoge kwaliteit van dienstverlening. Een tevreden klant is waar we het voor doen. Om deze kwaliteit te bereiken en vast te houden is collegialiteit heel belangrijk. Iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheid, maar zit niet vast binnen zijn eigen discipline. Dit vergt een flexibele instelling van onze medewerkers. Uit het geringe verloop blijkt dat dit geen probleem is en dat ook de medewerkers tevreden zijn.

Bij Woonstichting Gendt werken 13 mensen. Woonstichting Gendt heeft een gezamenlijke receptie met RijnWaal Zorggroep,
locatie St. Jozef Gendt in Hof van Breunissen.

Er zijn op dit moment  geen vacatures.

Wilt u contact opnemen?

Mail, bel of bezoek ons!