Ons jubileum

Op 13 februari 2018 bestond Woonstichting Gendt 50 jaar. In het kader van dit jubileum organiseren wij diverse activiteiten. Op deze pagina vindt u een opsomming daarvan.

Vanaf februari verloten wij maandelijks voor 25 euro waardebonnen van de Gendtse Winkeliersvereniging onder onze huurders. In iedere Nieuwsbrief besteden wij hier aandacht aan.

Op woensdagmiddag 2 mei organiseerden wij een verrassingsactiviteit voor huurders die (al bijna) net zo lang een woning huren bij Woonstichting Gendt als dat zij oud is. Het verheugde ons dat wij bijna 125 huurders mochten begroeten in zaal Providentia.

Lees hier het verslag en kijk de foto's van deze zeer geslaagde middag.

Op zaterdag 23 juni (tijdens het Kersenfeest) vierden wij ons jubileum met en voor onze huurders. Een verslag van dit gezellige en geslaagde feest leest u hier.