Mijn woning

U huurt van ons, of gaat een woning van ons huren. Dan wilt u ook dat alles goed geregeld is. Woonstichting Gendt doet er alles aan om u zich thuis te laten voelen in uw eigen woning.

De belangrijkste informatie over uw woning vindt u hier, bijvoorbeeld over huren, zoals  huuropbouw, huurverhoging en huurtoeslag. Op welke manieren u uw huur bij ons kunt betalen en wat u moet doen als u huurachterstand heeft.
Ook vindt u informatie als u een reparatieverzoek heeft, zelf wilt gaan klussen in uw woning of wat u moet doen als u gaat verhuizen. Als laatste kunt u kijken welke energiebesparende maatregelen u voor uw woning kunt uitvoeren. Daarnaast kunt u lezen welke woningen in aanmerking komen voor zonnepanelen.