Mijn woningaanpassing

U woont in een huurwoning die eigendom is van Woonstichting Gendt. Het kan zijn dat u uw woning aan wilt passen om aan uw woonwensen te voldoen. Hieronder staan een aantal tips.

Zelf klussen

Hier vindt u tips, verwijzigingen naar klussites van bouwmarkten etc.

Woning aanpassen

Sommige bewoners zijn handig en kunnen veel klusjes zelf opknappen, anderen zijn minder handig en laten klusjes door derden uitvoeren. Voor beide groepen geldt dat indien u zaken aan de woning wilt veranderen, hiervoor altijd, vooraf schriftelijk toestemming aan Woonstichting Gendt moet worden gevraagd.

U vindt er de uitleg over de ZAV-regeling, de trefwoordenlijst van de ZAV en het aanvraagformulier voor een ZAV.

Langer Zelfstandig Wonen

Hier vindt u de spelregels voor het Langer Zelfstandig Wonen en hoe u een aanvraag kunt indienen.

Wilt u contact opnemen?

Mail, bel of bezoek ons!