Terug naar nieuwsoverzicht

Verwenmiddag voor de langstzittende huurders

Jubileumactiviteit blijkt compleet verzorgde High Tea

Geplaatst op: 01 mei 2018

Een rode loper, een ballonnenboog en de jubileumvlag waren de eerste dingen die de langstzittende huurders afgelopen woensdag (2 mei) zagen bij hun aankomst bij zaal Providentia in Gendt. Daar vond een grote jubileumactiviteit van de 50-jarige Woonstichting Gendt plaats.
 

Bij binnenkomst werden de huurders, die 45 jaar of langer een woning van Woonstichting Gendt huren, met een glas Prosecco welkom geheten door het (bijna) voltallige personeel van Woonstichting Gendt. Voor deze speciale gelegenheid droegen zij allemaal een schort. Wat het doel daarvan was, bleek al snel...
Alle medewerkers stelden zich die middag ten dienste van haar huurders en verzorgden een High Tea. Kosten noch moeite waren gespaard. Al vanaf de vroege ochtend werden de handen uit de mouwen gestoken en werd de zaal voorzien van feestelijk gedekte tafels. Maar liefst 25 fleurige theepotten gaven de tafels een engelse uitstraling. In de keuken was het een drukte van jewelste. Gezamenlijk werden lekkere taartjes, gezonde wraps en dikbelegde sandwiches gemaakt. Alle lekkernijen werden over een 30-tal etagères verdeeld.

Om 14.00 uur heette directeur Michel Hodes alle aanwezigen van harte welkom. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om alle medewerkers één voor één naar voren te roepen en in het zonnetje te zetten. Direct daarna werden alle gevulde theepotten en etagères op tafels gezet en was het tijd voor de huurders om te genieten. Tijdens de middag werd een leuke presentatie gegeven door de Historische Kring en zorgde de Gendtse band Eigereid voor een gezellige noot. Een loterij zorgde ervoor dat niemand met lege handen huiswaarts keerde.

Niet alleen de huurders, ook de medewerkers hebben erg genoten van deze feestelijke middag. Immers, bij Woonstichting Gendt staan haar huurders op de eerste plaats.

Er zijn tijdens dit evenement flink wat foto's gemaakt. Deze vindt u binnenkort op onze website.

Lees ook de publicatie van Omroep Lingewaard of van de Gelderlander met veel mooie foto's.

Woonstichting Gendt | Kloosterplein 2 | 6691 CX Gendt | Tel. 0481 - 42 43 83 | info@woonstichtinggendt.nl