Mijn woonplezier

Als u prettig wilt wonen, is het belangrijk dat u en uw buren een beetje rekening met elkaar houden.

Als u een probleem heeft met uw buren, probeer het dan samen op te lossen. Beter een goede buur….

Natuurlijk doen wij er alles aan om u een prettige woonomgeving te bieden. Maar wij kunnen dat niet alleen. Wij verwachten dan ook dat u ook de nodige moeite doet om eventuele problemen op te lossen.

In de algemene huurvoorwaarden, die deel uit maken van iedere huurcontract staat duidelijk vermeld wat de rechten en plichten van u als huurder en ons als verhuurder zijn. Daarnaast vindt u hier op de site informatie over:

• Langer zelfstandig wonen
  • Overlast