• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Huurachterstand

Het kan gebeuren dat de huurbetaling niet of niet tijdig lukt. Op dat moment heeft u een huurachterstand. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om een huurachterstand te voldoen. Dit mag door één of enkele maanden wat later te betalen of met een betalingsregeling voor het in termijnen inlopen van een huurachterstand. 

Voorkomen van huurachterstand

Wij begrijpen dat het hebben van een huurachterstand vervelend is en dat u er zich misschien zelfs wel voor schaamt. Wij hopen echter dat u niet aarzelt om contact met ons op te nemen en uw situatie bespreekbaar te maken. Wij zullen u op persoonlijke wijze te woord staan en denken graag met u mee aan een oplossing. Wij kunnen bekijken of er nog regelingen zijn waar u mogelijk gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zorg- of huurtoeslag of deelname aan het project Vroegsignalering

Heeft u tijdelijk financiële problemen dan kunnen wij een betalingsregeling afspreken. 

Ook als uw financiële problemen zo groot zijn dat u daarbij hulp nodig heeft, blijven wij graag met u in contact. Het zijn en blijven uiteindelijk uw huurbetalingen.

Herinneringen

Als er een huurachterstand ontstaat dan krijgt u diverse herinneringen toegestuurd. Is er na deze herinneringen nog geen oplossing gevonden of contact geweest over een betalingsregeling? Of blijft de huurachterstand bestaan of loopt deze zelfs op? Dan is er uiteindelijk geen andere mogelijkheid voor ons dan de vordering uit handen te geven aan de deurwaarder. Dit brengt veel extra kosten met zich mee, die u zelf moet betalen. 

Probeer dit te voorkomen en neem contact met ons op!

Webdesign: De Geus Internet