• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Aanvragen of beeïndigen van medehuurderschap 

Informatie omtrent medehuurderschap vindt u hier.

Medehuurderschap beeïndigen

Met het beëindigen van de medehuurderschap zegt een huurder of medehuurder zijn/haar deel van de huur op. Een opzegging ontvangen we bij voorkeur via een email naar info@woonstichtinggendt.nl of met een handgeschreven brief. Na ontvangst sturen wij zowel de vertrekkende als de achterblijvende huurder via email een bevestiging. 

Medehuurderschap aanvragen

Voor het aanvragen van medehuurderschap dient u onderstaand aanvraagformulier volledig in te vullen en te voorzien van de volgende bijlagen:

(*) in de gemeentelijke basisadministratie (GBA) zijn alle inwoners van de gemeente opgenomen. In een adresuittreksel staat vermeld welke personen er op een adres staan ingeschreven. In een historisch adresuittreksel is het woonverleden van een inwoner opgenomen.   

De bevestiging van de medehuurderschap ontvangt u per email. WOONstichting Gendt houdt zich het recht voor op een aanvraag af te wijzen. Dit kan bijvoorbeeld zijn als er sprake is van overlast of huurachterstand of als er teveel bewoners in een woning wonen.

Adres gegevens
Gegevens huurder
Man
Vrouw
Gegevens van degene waarvoor medehuurderschap wordt aangevraagd
man
vrouw
Upload de volgende bijlage:
Door het verzenden van dit formulier verklaar ik alles naar waarheid te hebben ingevuld en ga ik akkoord met de verwerking hiervan.

* Deze velden zijn verplicht.

 

Webdesign: De Geus Internet