• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

Werkbezoek Raad van Commissarissen

Geplaatst op

Op maandag 13 september 2021 is de Raad van Commissarissen van WOONstichting Gendt op werkbezoek geweest. Wat houdt een werkbezoek in en wat het doel daarvan? Ongeveer zes keer per jaar is er een vergadering met de Raad van Commissarissen. Bij het jaarlijkse werkbezoek gaan we met de Raad van Commissarissen in gesprek over ons dagelijkse werk en gaan we het dorp in.

Lees meer »

Belanghebbendenbijeenkomst 8 september 2021

Geplaatst op

Op woensdag 8 september 2021 organiseerden wij onze jaarlijkse belanghebbendenbijeenkomst. Net als vorig jaar was de bijeenkomst interactief omdat we op deze manier persoonlijk in gesprek konden met onze huurders en belanghebbenden. Ook dit jaar bleek deze interactieve vorm een schot in de roos. Bijeenkomst vond plaats in de buitenlucht Aangezien wij de gezondheid en het welzijn van onze huurde...

Lees meer »

Collegebezoek Burgermeester en Wethouders Gemeente Lingewaard

Geplaatst op

WOONstichting Gendt ontvangt B&W-college voor werkbezoek Op dinsdag 7 september 2021 heeft WOONstichting Gendt het college van Burgermeester en Wethouders mogen ontvangen voor een werkbezoek. Programma van het bezoek WOONstichting Gendt heeft het college uitgenodigd voor een bezoek. Vanwege de coronamaatregelen was een eerder gepland bezoek uitgesteld.

Lees meer »

Informatieavond huurders en omwonenden Staatsliedenbuurt

Geplaatst op

Onder grote belangstelling werd donderdagavond 2 september tijdens de informatiebijeenkomst in café de Klok, ingegaan op de herontwikkeling van de Staatsliedenbuurt. Projectontwikkelaar Van Wijnen ging nader in op het stedenbouwkundig ontwerp, de architectuur, openbare ruimte, beplanting en communicatie.

Lees meer »

Aankoop bibliotheek Gendt

Geplaatst op

WOONstichting Gendt heeft een overeenkomst met de gemeente gesloten voor de aankoop van de bibliotheek. Op deze plek gaan wij sociale huurappartementen ontwikkelen. Over de aankoop van villa Ganita, het oude gemeentehuis, zijn wij nog in gesprek met de gemeente. Ook hier willen we appartementen gaan ontwikkelen. We houden u via de website op de hoogte van de voortgang van beide projecten.

Lees meer »

Belanghebbenden bijeenkomst 2021

Geplaatst op

Op woensdag 8 september 2021 vindt onze jaarlijkse belanghebbenden bijeenkomst plaats van 19.00-21.00 uur. Interactieve markt De vorm van deze belanghebbendenbijeenkomst zal net als vorig jaar interactief zijn. Er zijn verschillende marktkramen met informatie. Wij gaan graag met u in gesprek, bijvoorbeeld over uw wensen met betrekking tot dienstverlening en onderhoud.

Lees meer »

Wilt u huurders helpen om energie te besparen? Word energieambassadeur!

Geplaatst op

Het energieloket Lingwaard gaat dit najaar Energieambassadeurs opleiden om advies te geven. Een energieambassdeur helpt mensen met energiebesparen. Als energieambassadeur ga je kijken naar de mogelijkheden voor energiebesparing. In de cursus van najaar 2021 worden energieambassadeurs specifiek opgeleid om huurders te ondersteunen. Is het iets voor u?

Lees meer »

Update: overzicht algemene coronamaatregelen

Geplaatst op

Algemene coronamaatregelen Op vrijdag 13 augustus 2021 was er weer een persconferentie. Klik hier voor de aangepaste coronaregels. Dit heeft gevolgen voor de dienstverlening van WOONstichting Gendt. Wat betekent dat voor u? vanaf 19 mei is het weer mogelijk om ons kantoor te bezoeken. U dient hiervoor wel altijd vooraf een afspraak te maken, de opnames van woningen i.v.m.

Lees meer »

Laatste mogelijkheid aanvraag huurtoeslag over 2020

Geplaatst op

Laatste mogelijkheid aanvraag huurtoeslag over 2020 Sinds januari 2020 kunnen meer huurders een huurtoeslag krijgen omdat de ‘harde’ inkomensgrenzen zijn afgeschaft. Tot 2019 kon het recht op huurtoeslag helemaal komen te vervallen wanneer u als huurder een paar euro extra verdiende. Huurtoeslag vervalt niet meer in één keer Sinds 2020 krijgt men minder huurtoeslag als het inkomen stijgt. Maar

Lees meer »

Ondertekening overeenkomst WOONstichting Gendt en Van Wijnen

Geplaatst op

Vandaag vond de ondertekening plaats van de overeenkomst met Van Wijnen. Zij gaan voor ons aan de slag met de ontwikkeling en bouw van de Staatsliedenbuurt. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en een prachtige nieuwe wijk. Foto: Germa Knuver, directeur-bestuurder WOONstichting Gendt en Rens Rikken, adjunct-directeur projectontwikkeling

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet