• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

24 januari start uitreiking gratis LED-lampen

Geplaatst op

Op maandagmiddag 24 januari start het uitdelen van de gratis LED-lampen aan de huurders van WOONstichting Gendt. Samen met Huurdersverenging Gendt en Energieloket Lingewaard worden ruim 800 pakketten uitgereikt. Treffen wij u niet thuis dan ontvangt u een niet-thuis kaart. Daarmee kunt u het pakket op werkdagen tussen 9 en 12 uur op ons kantoor afhalen.

Lees meer »

Update: aangescherpte coronamaatregelen

Geplaatst op

Op dit moment gelden voor WOONstichting Gendt de volgende richtlijnen: bezoek op kantoor is alleen op afspraak mogelijk. Wij dragen daarbij een mondkapje en houden 1,5 meter afstand; wij vragen bezoekers om ook een mondkapje te dragen en hun handen te desinfecteren; de opnames van woningen in verband met huuropzegging of nieuwe verhuur vinden gewoon plaats (*); reparatieverzoeken (zowel spoed a...

Lees meer »

Controle meterkasten en plaatsen rookmelders

Geplaatst op

Meterkasten Bij een groot aantal woningen wordt de meterkast gecontroleerd. Deze controle wordt uitgevoerd door de firma Hullenaar Balk Installatietechniek. Is uw woning aan de beurt voor een meterkastcontrole? Dan ontvangt u daar een brief over. De werkzaamheden worden gecombineerd met het controleren en plaatsen van de rookmelders. Uiterlijk 1 juli zullen de werkzaamheden klaar zijn.

Lees meer »

Meldt u aan voor gratis kierdichting

Geplaatst op

Zitten er kieren tussen uw voor- en/of achterdeur en heeft u daardoor last van tocht? Meldt u dan aan voor het plaatsen van kierdichting. WOONstichting Gendt heeft subsidie ontvangen om bij 50 van haar woningen kierdichting te plaatsen. In onze nieuwsbrief van december 2021 plaatsen wij deze oproep maar er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Lees meer »

Nieuwe energielabels voor ons woningbezit

Geplaatst op

Het energielabel van onze woningen moet opnieuw bepaald worden Woningcorporaties moeten hun woningen voorzien van een geldig energielabel. Bij ongeveer de helft de woningen van WOONstichting Gendt is het energielabel (bijna) verlopen. De huurders van deze woningen hebben hier een brief over ontvangen. Heeft u geen brief ontvangen?

Lees meer »

Prestatieafspraken 2022 ondertekend

Geplaatst op

Op dinsdag 7 december j.l. zijn de prestatieafspraken 2022 ondertekend. Vanwege de corona cijfers was het niet mogelijk voor de partijen om bij elkaar te komen voor ondertekening. Daarom bracht Roos Hofstede, trainee beleidsadviseur van WaardWonen een bezoek aan alle partijen om de handtekeningen te verzamelen. Bekijk de leuke vlog die Roos maakte van haar bezoeken.

Lees meer »

Bloembollen voor nieuwe bewoners van Vleumingen-West

Geplaatst op

Namens WOONstichting Gendt en Operatie Steenbreek Lingewaard hebben de nieuwe bewoners van de Tegulastraat in Gendt op 19 november j.l. een tasje vol met bloembollen ontvangen. Onder het motto "Stenen? Ga voor GROEN!" motiveren we bewoners om een groene tuin aan te leggen. Deze nieuwe bewoners kunnen daarom tot eind dit jaar ook nog een tuinadvies op maat aanvragen.

Lees meer »

Uitnodiging kerstbijeenkomst Dominicanenklooster | 19 december 2021

Geplaatst op

Het Dominicanenklooster nodigt eenzame inwoners vanaf 35 jaar (met een laag inkomen) uit voor een kerstbijeenkomst op zondag 19 december 2021. Hoe kunt u zich opgeven voor deze kerstbijeenkomst? Indien u zich wilt opgeven voor deze kerstbijeenkomst kunt u zich melden bij het secretariaat van het Dominicanenklooster. Maar wees snel, wat er is maar beperkt plaats.

Lees meer »

Prijswinnaars van verloting

Geplaatst op

Kortgeleden heeft de jaarlijkse verloting onder huurders die hun huur betalen via automatische incasso plaatsgevonden. De volgende huurders in de prijzen gevallen: De heer Joosten Raalt Mevrouw Arnts Grindakker Mevrouw de Tapia Wilhelminastraat Zij hebben een VVV cheque ter waarde van € 25,- gewonnen. De cheques zijn inmiddels uitgereikt. Wij wensen de prijswinnaars veel plezier met de besteding. W

Lees meer »

Intentieovereenkomst werving Vila Ganita en de bibliotheek

Geplaatst op

WOONsichting Gendt tekent intentieovereenkomst voor de werving van Vila Ganita en de bibliotheek WOONstichting Gendt en de gemeente zijn al geruime tijd met elkaar in overleg over een nieuwe bestemming voor de locaties van de Bibliotheek aan de Schoolstraat 2 in Gendt en Villa Ganita aan de Nijmeegsestraat 19 in Gendt.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet