• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

Ondertekening huurovereenkomst ZorgWiel en WOONstichting Gendt

Geplaatst op

Feestelijke ondertekening huurovereenkomst ZorgWiel en WOONstichting Gendt Op donderdag 1 december ondertekende Stichting ZorgWiel* de huurovereenkomst met WOONstichting Gendt van het nieuwe wooncomplex in het StaatsliedenPark voor de woongroep Ganzenvlucht. Nieuwe huisvesting zorggroep Ganzenvlucht Stichting ZorgWiel was op zoek naar passende, eigentijdse huisvesting voor de woongroep Ganzenvl...

Lees meer »

Te koop: Kloosterplein 20 (appartement Hof van Breunissen)

Geplaatst op

Te koop: Kloosterplein 20 - tot 8 december € 323.000 voor huurders van WOONstichting Gendt - indien niet verkocht daarna voor overige geinteresseerden €340.000,- (via Funda) - Energielabel C Mooi hoek appartement op de 2e etage van het Hof van Breunissen.

Lees meer »

Voorlichting duurzaamheid en besparen

Geplaatst op

Op dinsdag 8 november jongstleden hebben Dineke Obdam (adviseur Wonen en Leefbaarheid) en Rutger Wolters (opzichter dagelijks onderhoud) voorlichting gegeven bij ruilwinkel Goed Spul in Gendt. Deze voorlichting ging over duurzaamheid en besparen van energieverbruik. Goed voor het klimaat en de portemonnee.

Lees meer »

Te koop: De Strang 20 (patiowoning - levensloopbestendig)

Geplaatst op

Te koop: De Strang 20 - tot 9 november € 380.000 voor huurders van WOONstichting Gendt - indien niet verkocht daarna voor overige geinteresseerden €400.000,- (via Funda) - Energielabel A Mooie instapklare patiowoning (levensloopbestendig) met een heel hoog afwerkingsniveau.

Lees meer »

Huisbezoek bij onze huurders de heer en mevrouw Van den Brink

Geplaatst op

Zoals u weet bezoekt Germa Knuver met regelmaat een van onze huurders. Op 18 oktober is zij samen met Ferdi Groenen (medewerker Planning & Control) op huisbezoek geweest bij de heer en mevrouw Van den Brink. Ferdi Groenen; Ik ben samen met Germa Knuver op huisbezoek geweest bij de heer en mevrouw Van den Brink.

Lees meer »

Nieuwsbrief van Wijnen over Staatsliedenpark

Geplaatst op

Van Wijnen projectontwikkeling realiseert in onze opdracht in Gendt het Staatsliedenpark. In de nieuwsbrief oktober 2022 leest u over de huidige stand van zaken. De eerder verschenen nieuwsbrieven, de presentaties, vragen & antwoorden van de bewonersbijeenkomsten en informatie en plattegronden van de verschillende woningtypes vindt u op de projectwebsite van Van Wijnen.

Lees meer »

Vacature Medewerker Planning & Control

Geplaatst op

WOONstichting Gendt is een professioneel opererende kleine woningcorporatie. We vinden het belangrijk dat onze huurders in een fijne buurt van hun huis een thuis kunnen maken. We willen juist van betekenis zijn voor die huurders voor wie dit niet makkelijk is. In de regio werken we samen met collega corporaties.

Lees meer »

Prijswinnaars van verloting

Geplaatst op

Kortgeleden heeft de jaarlijkse verloting onder huurders die hun huur betalen via automatische incasso plaatsgevonden. De volgende huurders zijn in de prijzen gevallen: Mevrouw Maassen-Scholten Van Halstraat De heer en mevrouw Aarntzen Nijmeegsestraat Een huurder die anoniem wil blijven Eikhof Zij hebben een VVV cheque ter waarde van € 25,- gewonnen. De cheques zijn inmiddels uitgereikt. W

Lees meer »

Verkoop woningen Staatsliedenpark van start

Geplaatst op

Op donderdag 20 oktober start de verkoop van de 29 nieuw te bouwen koopwoningen in het Staatsliedenpark. Om de doorstroming vanuit huurwoningen te vergroten krijgen voormalige huurders van de Staatsliedenbuurt en overige huurders van WOONstichting Gendt voorrang. Op donderdag 20 oktober a.s. vindt er een informatieavond plaats waar u, onder het genot van een kopje koffie of thee, al uw vragen k...

Lees meer »

Open Huis | Prijsuitreiking

Geplaatst op

Tijdens ons Open Huis hadden alle aanwezigen de mogelijkheid om mee te doen aan de prijsvraag. Wij vroegen hoeveel procent van onze huurwoningen zijn voorzien van zonnepanelen. Het juiste antwoord op die vraag is 17%. Geen van de inzendingen had het juiste percentage. We hebben daarom de 4 deelnemers die 16 of 18% hadden ingevuld uitgenodigd bij ons op kantoor.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet