• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

Nieuwsbrief Juli 2022

Geplaatst op

Bij onze huurders valt dit weekend de nieuwsbrief op de deurmat. In deze nieuwsbrief leest u onder andere over : de kerncijfers van ons jaarverslag van 2021, onze bezoeken bij huurders, onze dank aan Jos Jansen voor zijn inzet voor Huurdersverenging Gendt, onze nieuwe openingstijden, en nog veel meer. Uw mening telt! Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van deze nieuwsbrief?

Lees meer »

Op huisbezoek bij onze huurder mevrouw Peelen

Geplaatst op

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen op onze website brengen we elke maand een huisbezoek aan één van onze huurders. Germa Knuver bezocht ditmaal mevrouw Peelen samen met collega Rutger Wolters (opzichter dagelijks onderhoud). Mevrouw Peelen woont al 16 jaar in haar woning op de Dries. Bezoek aan onze huurder mevrouw Peelen Het was een mooie voorjaarsdag met een lekker zonnetje en we werden har...

Lees meer »

2021 in cijfers

Geplaatst op

Het jaarverslag en de jaarrekening 2021 zijn op 8 juni 2022 vastgesteld door onze Raad van Commissarissen. In dit overzicht ziet u de belangrijkste cijfers van 2021. Wilt u het hele jaarverslag lezen? Scan de QR-code of klik op deze link.

Lees meer »

Huisbezoek bij één van onze huurders

Geplaatst op

Elke maand proberen wij een persoonlijk bezoek te brengen bij een van onze huurders. Germa Knuver (directeur bestuurder) brengt elke maand samen met een willekeurige medewerker van de WOONstichting een huisbezoek. Afgelopen week zijn wij op bezoek geweest bij de heer Roelofs. Waarom brengen wij een bezoek? Zoals u op onze website kunt lezen hebben wij een missie.

Lees meer »

WOONstichting Gendt behaalt het KWH-Huurlabel

Geplaatst op

Het certificaat is op 30 mei feestelijk aan WOONstichting Gendt overhandigd. De uitreiking werd gedaan door Thijs van Geenen van KWH. Het KWH-Huurlabel is een kwaliteitskeurmerk voor woningcorporaties. KWH staat voor Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector. KWH begeleidt en inspireert corporaties bij het werken aan kwaliteit.

Lees meer »

Installatie nieuwe wethouders

Geplaatst op

In de raadsvergadering van woensdag 25 mei zijn de vier nieuwe wethouders geïnstalleerd. WOONstichting Gendt feliciteert de wethouders en kijkt uit naar een mooie samenwerking. De wethouders van links naar rechts: Maarten Van den Bos (PvdA) Johan Sluiter (BLB) Aart Slob (CDA) Nick Hubers (VVD)

Lees meer »

800 euro energietoeslag voor huishoudens met laag inkomen

Geplaatst op

De prijzen van energie zijn hard gestegen. Huishoudens met een laag inkomen krijgen daarom een energietoeslag van de overheid. Misschien komt u ook in aanmerking voor deze energietoeslag. Op de website van de gemeente Lingewaard staat uitgelegd voor wie de energietoeslag bedoeld is en hoe u deze, met uw DigiD code aan kunt vragen. Klik hier voor aanvraag:

Lees meer »

Bijeenkomst voor huurders VvE complexen op 25 mei 2022

Geplaatst op

Geslaagde bijeenkomst huurders Hof van Breunissen, Villa Bloem, Villa Kattenberg en Elisa’s Hof Op dinsdag 24 mei organiseerde WOONstichting Gendt een bijeenkomst voor de huurders van de VVE-complexen. Dit zijn complexen waar niet alleen huurders van WOONstichting Gendt wonen maar ook woningeigenaren. T

Lees meer »

Start asbestsanering Staatsliedenbuurt

Geplaatst op

Na de gezellige en duurzame ‘Struikroof- en woningplukdag’ op zaterdag 7 mei in de Staatsliedenbuurt is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van de 92 huurwoningen. Bij een groot deel van de woningen is inmiddels de gas-, water- en electriciteitaansluiting verwijderd. De firma Van Dalen Sloop en Asbest B.V. is begonnen met het verwijderen van de asbesthoudende materialen. Daa

Lees meer »

Struikroven en Woningplukken

Geplaatst op

Op zaterdag 7 mei organiseerde WOONstichting Gendt het evenement Struikroven en Woningplukken Wat houd Struikroven en Woningplukken in? Eigenlijk is het letterlijk wat er staat. Struikroven is het redden van bestaand groen uit voor- en achtertuinen. De beplanting krijgt een nieuwe bestemming. Struikroven is inmiddels een bekend fenomeen.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet