• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

2020 in Cijfers

Geplaatst op

Het jaarverslag en de jaarrekening 2020 zijn op 7 juni 2021 goedgekeurd door onze Raad van Commissarissen. In dit overzicht ziet u de belangrijkste cijfers van 2020. Wilt u het hele jaarverslag lezen? Scan de QR-code of klik op deze link. Wilt u liever een korter en eenvoudige weergave lezen van ons jaarverslag klik hier.

Lees meer »

Vooraankondiging Belanghebbenden bijeenkomst 2021

Geplaatst op

Op woensdag 8 september van 19.00-21.00 uur is onze jaarlijkse belanghebbenden bijeenkomst bij horecagelegenheid De Klok in Gendt. Wij vragen u alvast om deze datum en tijd in uw agenda vrij te houden. Het programma maken wij half augustus bekend. Wij hopen u van harte op woensdag 8 september te begroeten! Germa Knuver directeur - bestuurder

Lees meer »

Nieuwsbrief Mei 2021

Geplaatst op

Nieuwsbrief Mei Bij onze huurders is de nieuwsbrief van mei op de deurmat gevallen. Onze nieuwsbrief bevat belangrijke informatie die nuttig is voor u als onze huurder. In deze nieuwsbrief leest u onder andere over : de samenwerkingsovereenkomst die wij, tot onze spijt, hebben moeten opzeggen met de huurdersvereniging, stellen wij nog even kort onze nieuwe medewerkers Daniëlle Menting en Rutger...

Lees meer »

Update: versoepeling coronamaatregelen vanaf 5 juni

Geplaatst op

Versoepeling van coronamaatregelen vanaf 5 juni Op 28 mei was er weer een persconferentie. Mark Rutte en minister Hugo de Jonge vertelden over de stand van zaken en de nieuwe aangekondigde versoepelingen vanaf 5 juni. Klik hier voor de coronaregels per 5 juni 2021. Dit heeft gevolgen voor de dienstverlening van WOONstichting Gendt. Wat betekent dat voor u?

Lees meer »

Onderzoek woningen en woonomgeving wijk Lootakkers

Geplaatst op

Onderzoek woningen en woonomgeving wijk Lootakkers WOONstichting Gendt doet onderzoek in de wijk Lootakkers. De 110 huurwoningen in deze wijk zijn nu ruim 40 jaar oud en bewoners geven aan klachten te hebben over de kwaliteit van de woningen en de woonomgeving. Onderzoek door adviesbureau BouwhulpGroep Het onderzoek wordt uitgevoerd door het adviesbureau BouwhulpGroep.

Lees meer »

Artikel 'Woningen voor eigen inwoners eerst?'

Geplaatst op

Wellicht heeft u de afgelopen tijd de Gelderlander gevolgd over het discussiepunt 'het reserveren van woningen voor eigen inwoners'. Het lijkt in eerste instantie een goed idee, maar is het ook echt een goed idee? Nee zeggen Walter Hamers en Eric Angenent namens de samenwerkende woningcorporaties regio Arnhem-Nijmegen. Onderstaand artikel beschrijft waarom dit toch niet een goed idee is.

Lees meer »

Ontwikkelingen nieuwbouw Vleumingen-West

Geplaatst op

Volg de bouwontwikkelingen van onze woningen in Vleumingen-West Vanaf de startbouw houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen er drone beelden worden gemaakt zodat vanuit de lucht de opbouw van de wijk goed te volgen is. Graag nemen wij u in vogelvlucht mee met het ontstaan van onze woningen in Vleumingen West. Nieuwsgierig?

Lees meer »

Wonen Doen We Samen

Geplaatst op

Graag delen wij de volgende video met u; 'Woningcorporaties bouwen snel meer betaalbare goede woningen'. Aangeboden door Aedes vereniging van woningcorporaties. Iedere Nederlander heeft tenslotte recht op een dak boven zijn hoofd #wonendoenwesamen

Lees meer »

Nieuwe website!

Geplaatst op

Hoera we hebben een nieuwe website! Verbetering online dienstverlening Om de dienstverlening aan huurders te verbeteren heeft WOONstichting Gendt de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe website. De oude versie ging al jaren mee en voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Het is een overzichtelijke site geworden in een modern jasje, met informatie voor huurders en woningzoekenden.

Lees meer »

Met uw foto op onze website?

Geplaatst op

Wilt u op onze website? Wij zouden het geweldig vinden om u als huurder een plek te geven op onze nieuwe website. Heeft u een mooie tuin, een leuke hobby, een bijzondere verzameling of wilt u samen met uw gezin, een gezinslid of huisdier op de foto? Neem dan contact met ons op. Als bedankje ontvangt u een digitale afdruk van de foto.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet