• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Mee pruttelen met chef-kok Willem

Via SWL kwamen wij het mooie initiatief en daarbij behorend filmpje van Chef-Kok Willem onder ogen.  Deze willen wij graag met u delen.

Je mag er hopelijk bijna elke dag aan geloven: het avondeten! Waar de een snel iets lekkers uit zijn mouw tovert, heeft de ander niet altijd even veel inspiratie of geld om gezond te koken. Maar: een gezonde maaltijd hoeft niet duur te zijn. Daarom introduceert Stichting Welzijn Lingewaard: budgetkoken met Willem. Dit in het kader van het project “samen eten in de anderhalve meter samenleving”, gesubsidieerd door Het Oranjefonds.

Elke maandag kookt chefkok Willem Cornelissen voor de camera een gezonde, goedkope maaltijd (€2 pp), om deze met inwoners in Lingewaard te delen. Op de Facebookpagina van SWL verschijnen elke woensdag filmpjes én de recepten online.  Heeft u geen Facebook? Niet getreurd, de recepten komen ook op het youtubekanaal van SWL.

Het doel van het project is kennis bijbrengen over gezond, veilig bereid en betaalbaar eten en tegelijkertijd dat inwoners elkaar ontmoeten: virtueel en daar waar het kan fysiek. Budget koken met Willem is een van de activiteiten van dit project.

 

 

 

 

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet