• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Open Huis | donderdag 8 september 2022

Op donderdag 8 september 2022 organiseerden wij een Open Huis voor al onze huurders, maatschappelijke partners en de inwoners van Gendt.  Net als vorig jaar was de bijeenkomst interactief van karakter omdat we op deze manier persoonlijk in gesprek konden met onze huurders en andere belanghebbenden. Het Open Huis bleek een schot in de roos want meer dan 200 mensen hebben ons een bezoekje gebracht. De buien die in de ochtend rijkelijk vielen waren ’s-middags gelukkig allemaal weggetrokken en werden we zelfs aangenaam verrast door de zon die ons Open Huis opvrolijkte. 

Open Huis    
Aan de voor- en zijkant van ons pand stonden  informatie tenten. Daar stonden naast onze eigen collega’s van  Wonen, Vastgoed en Projecten,onze maatschappelijke partners. Wij hebben informatie aangeboden over onze nieuwbouwprojecten, onze dienstverlening, de leefbaarheid en duurzaamheid. Een aparte tafel was ingeruimd voor de Wooncoach. Met plezier hebben we een luisterend oor geboden en gingen wij persoonlijk in gesprek met onze huurders en alle andere belangstellenden.  

Onze maatschappelijke partners   
Tijdens ons Open Huis hebben wij bewust ruimte geboden aan onze maatschappelijke partners. Op deze manier konden zij aandacht vragen voor hun organisatie en deze promoten. Aan ons Open huis hebben meegewerkt:  Energieloket Lingewaard, Gendt Vooruit, Huurdersvereniging Gendt, Historische Kring, Loods 9, Participatiepunt, RijnWaal Zorggroep, St. Welzijn Ouderen Gendt, SWL en Zorgwiel. 

De muzikale omlijsting werd verzorgd door de huisband 'Wild Goose' van Zorgwiel en wat deden zij dat fantastisch goed. Bij de kraam van Loods 9 konden  leuke zelfgemaakte spulletjes gekocht worden.  

Om de bijeenkomst een feestelijk tintje te geven stond er als verrassing een ijsfiets van WIJS IJS. Hier konden de bezoekers tegen inlevering van een consumptiebonnetje een heerlijk ijsje krijgen.

Winnaars van de Prijsvraag?
De winnaars van de prijsvraag worden zo snel mogelijk via de website bekend gemaakt, dus hou onze website goed in de gaten!

Foto’s en filmpje huisband 'Wild Goose' (Zorgwiel) zien? 
zie onderstaande fotocollage!

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet