• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Update over brand in de wijk de Dries

Van donderdag 2 op vrijdag 3 mei was er een grote woning brand in de de wijk de Dries. Hierbij is Berkhof 29 volledig uitgebrand en zijn ook de naastgelegen woningen flink beschadigd. Bewoners en omwonenden zijn flink geschrokken. Wij uiteraard ook.  

In dit bericht praten we u bij en vertellen we u wat we gaan doen de komende tijd.  

Opvang directe buren geregeld 

De woningen direct naast de uitgebrande woning zijn helaas op dit moment nog onbewoonbaar. Voor de bewoners hebben we daarom tijdelijke opvang geregeld.  

Voor de bewoners van het getroffen blok organiseren we begin volgende week een bijeenkomst. We hopen hen dan meer te kunnen vertellen over het technisch onderzoek en de planning van de herstelwerkzaamheden. 

Wat gaan we nu doen? 

Op dit moment doet de politie nog onderzoek naar de oorzaak van de brand. We doen ook onderzoek in de woningen om te zien wat nodig is om de bewoners zo snel mogelijk weer terug te laten keren in hun eigen woning.  

Pas als deze onderzoeken zijn afgerond, kunnen we plannen maken voor het opruimen en het herstel. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te pakken.  

Volgende week schermen we de uitgebrande woning alvast af.  

Heeft u nog vragen?   

Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur. U kunt bellen via telefoonnummer 0481 42 43 83. Of een e-mail sturen naar info@woonstichtinggendt.nl. 

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet