• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

Ontwikkelingen nieuwbouw Vleumingen-West

Geplaatst op

Volg de bouwontwikkelingen van onze woningen in Vleumingen-West Vanaf de startbouw houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen er drone beelden worden gemaakt zodat vanuit de lucht de opbouw van de wijk goed te volgen is. Graag nemen wij u in vogelvlucht mee met het ontstaan van onze woningen in Vleumingen West. Nieuwsgierig?

Lees meer »

Wonen Doen We Samen

Geplaatst op

Graag delen wij de volgende video met u; 'Woningcorporaties bouwen snel meer betaalbare goede woningen'. Aangeboden door Aedes vereniging van woningcorporaties. Iedere Nederlander heeft tenslotte recht op een dak boven zijn hoofd #wonendoenwesamen

Lees meer »

Nieuwe website!

Geplaatst op

Hoera we hebben een nieuwe website! Verbetering online dienstverlening Om de dienstverlening aan huurders te verbeteren heeft WOONstichting Gendt de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe website. De oude versie ging al jaren mee en voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Het is een overzichtelijke site geworden in een modern jasje, met informatie voor huurders en woningzoekenden.

Lees meer »

Met uw foto op onze website?

Geplaatst op

Wilt u op onze website? Wij zouden het geweldig vinden om u als huurder een plek te geven op onze nieuwe website. Heeft u een mooie tuin, een leuke hobby, een bijzondere verzameling of wilt u samen met uw gezin, een gezinslid of huisdier op de foto? Neem dan contact met ons op. Als bedankje ontvangt u een digitale afdruk van de foto.

Lees meer »

Nieuwe medewerker vastgoed

Geplaatst op

Per 1 april 2021 treedt Rutger Wolters in dienst als medewerker vastgoed (als vervanger van Dennis Rensen). Graag stelt Rutger zich aan u voor: Wie ben ik? Mijn naam is Rutger Wolters ik ben 45 jaar en woon sinds mijn geboorte in Bemmel. Ik ben getrouwd en samen hebben wij één dochter van 18 en één zoon van 15 jaar. Jacky (6) onze lieve zwarte dwergschnautzer maakt ons gezin compleet. Mij

Lees meer »

Uit dienst Dennis Rensen

Geplaatst op

Dennis Rensen gaat WOONstichting Gendt verlaten Dennis Rensen heeft ons laten weten om te stoppen met zijn functie als medewerker vastgoed. Hij heeft ervoor gekozen om een eigen bedrijf te starten. WOONstichtng Gendt vind het erg jammer na een dienstverband van ruim 12 jaar. Wij hebben bewondering voor zijn keuze en wensen Dennis uiteraard heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging.

Lees meer »

Woondebat | Kijk mee!

Geplaatst op

Wat willen politieke partijen doen aan de wooncrisis? Tijdens het Kies voor Wonen-debat met 12 politieke partijen hoor je het! Kijk mee via de livestream. Woensdag 3 maart 15.30 uur: #KiesvoorWonen

Lees meer »

Nieuwe medewerker wonen

Geplaatst op

Per 1 maart 2021 heeft WOONstichting Gendt een nieuwe medewerker wonen, Daniëlle Menting. Graag stelt zij zich aan u voor: Wie ben ik? Ik ben Daniëlle Menting 49 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen waar ik ook met mijn gezin woon. Mijn grote hobby is het maken van alles wat te maken heeft met lekker eten. Daarnaast wandel ik graag in de natuur en neem ik altijd mijn fototoestel mee. M

Lees meer »

Eenmalige huurverlaging 2021

Geplaatst op

In 2021 hebben huurders van corporaties met een hoge huur en een laag inkomen recht op een eenmalige huurverlaging. Wanneer heeft u recht op deze eenmalige huurverlaging? Of u in aanmerking komt is afhankelijk van uw inkomen in 2019 en uw huidige kale huurprijs. U komt in aanmerking als u voldoet aan:

Lees meer »

Geen jaarlijkse huurverhoging in 2021

Geplaatst op

Goed nieuws voor onze huurders! Voor alle huurders geldt dat zij dit jaar geen verhoging van de huur van hun woning krijgen. Lees meer op de site van de woonbond.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet