• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

Inloopavond over het onderzoek naar een mogelijke fusie op 20 juni

Geplaatst op

WOONstichting Gendt en Waardwonen doen samen onderzoek of vergaande samenwerking of een fusie meerwaarde heeft in vergelijking met zelfstandig verder gaan. Wilt u graag meedenken en meepraten over wat voor u belangrijk is? Kom dan naar onze inloopavond op dinsdag 20 juni in De Klok! Onze huurders kunnen dan in gesprek met medewerkers van WOONstichting Gendt, huurdersorganisatie en de onderzoeker.

Lees meer »

Aan de slag met verduurzaming van 63 woningen met een slecht energielabel

Geplaatst op

WOONstichting Gendt zet de eerste stap naar energie-efficiente woningen. Door het verduurzamen zorgen we voor een lagere CO2-uitstoot wat goed is voor het milieu, maar het zorgt ook voor een comfortabeler leefklimaat. Bovendien kan het ook schelen in uw energiekosten. We beginnen met de woningen die nu een D, E, F of G label hebben.

Lees meer »

Op bezoek bij...... meneer van Moerkerk en mevrouw Masselink (Wilhelminastraat)

Geplaatst op

Victor Scheijde, onze projectcoördinator vastgoed, was laatst samen met Germa Knuver op bezoek bij Gerdo en Jennifer van Moerkerk-Masselink. Victor blikt terug op het gesprek. Een fijn thuis Gerdo en Jennifer wonen met veel plezier in de Wilhelminastraat, waar ze van hun huis echt een thuis hebben gemaakt.

Lees meer »

Officiële start bouw Staatsliedenpark!

Geplaatst op

Op 22 mei 2023 is de bouw van het Staatsliedenpark in Gendt officieel gestart, nadat eerder 92 huurwoningen werden gesloopt. Germa Knuver (directeur-bestuurder van WOONstichting Gendt) en Rens Rikken (adjunct-directeur van Van Wijnen Projectontwikkeling) waren aanwezig bij de feestelijke start van de bouwfase, waarbij de eerste bouwput werd ontgraven en het officiële startsein werd gegeven.

Lees meer »

Gelderse woningcorporaties sturen gezamenlijke brief naar BBB, VVD, CDA, SGP en ChristenUnie

Geplaatst op

In maart waren de Provinciale Staten verkiezingen. Voor de provincie Gelderland zijn de partijen BBB, VVD, CDA, SGP en ChristenUnie met elkaar in gesprek over een coalitieakkoord. De woningcorporaties in Gelderland, dat zijn er 43, stuurden een gezamenlijke brief naar deze partijen. Regie provincie essentieel Er is een groot tekort aan huizen. Onlangs werden daarom de Woondeals gesloten.

Lees meer »

Op bezoek bij...... mevrouw Van der Weerden (Julianastraat)

Geplaatst op

Vorige maand heeft Germa Knuver samen met Daniëlle Menting (medewerker Wonen) een huisbezoek gebracht aan mevrouw Van der Weerden - Reuvers. Mevrouw Van der Weerden woont sinds vorig jaar naar tevredenheid op de Julianastraat. Mevrouw ontvangt ons samen met hondje Tommy zeer hartelijk. Op de vraag hoe mevrouw haar nieuwe woning bevalt geeft mevrouw aan dat zij fijn woont.

Lees meer »

De firma Boerboom gaat badkamer-, keuken- en toiletrenovaties uitvoeren voor WOONstichting Gendt

Geplaatst op

Op 30 maart 2023 hebben Germa Knuver, directeur bestuurder van WOONstichting Gendt en Paul Boerboom, directeur van Boerboom Aanneming en Onderhoud BV een raamovereenkomst ondertekend voor de renovatie van badkamers, keukens en toiletten. Boerboom gaat daarnaast op afroep ook andere bouwkundige werkzaamheden voor WOONstichting Gendt uitvoeren.

Lees meer »

Te Koop: Essenpasstraat 6 (€ 315.000 k.k.)

Geplaatst op

Hoekwoning met ruime tuin en garage. Vier slaapkamers. Douche op de benedenverdieping. Energielabel C. Vraagprijs € 315.000,- k.k. Huurders van WOONstichting Gendt hebben tot met 13 april 2023 voorrang. Zij ontvangen 5% korting op de vraagprijs Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jansen Makelaars, (0481) 373 000 en een bezichtiging plannen.

Lees meer »

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Opstapregeling Lingewaard

Geplaatst op

In Gendt willen we ruimte bieden aan kwetsbare mensen die na een periode van beschermd wonen toe zijn aan een vervolgstap: zelfstandig wonen! Voor hen introduceren we samen de Opstapregeling. De Opstapregeling is een samenwerking tussen de gemeente Lingewaard, de woningcorporaties WOONstichting Gendt en Waardwonen en de zorgaanbieders Albero Zorggroep, de Amethyst, de Driestroom en het gezinshu...

Lees meer »

Huurders zijn tevreden over de dienstverlening van WOONstichting Gendt

Geplaatst op

WOONstichting Gendt vindt de huurderstevredenheid erg belangrijk. Daarom laten wij de waardering van onze huurders onafhankelijk meten door KWH. KWH vraagt jaarlijks zo’n 130.000 huurders van bijna 150 corporaties wat zij vinden van de dienstverlening van hun corporatie. WOONstichting Gendt behaalt het keurmerk KWH-Huurlabel In 2022 hebben 218 huurders via een digitale of telefonische vragenlij...

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet