• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

Nieuwe bewoners nemen kijkje op de bouw en maken kennis met WOONstichting Gendt

Geplaatst op

Woensdagmiddag 30 augustus namen de toekomstige bewoners van woonhuis Ganzenvlucht (van Stichting Zorgwiel) een kijkje op de bouw van hun nieuwe woonhuis. Ze konden voor het eerst dichtbij het gebouw komen. Al bestaat dat nu alleen nog uit de fundering en riool- en wateraansluitingen. Dennis Scholten en Marco Klein Goldewijk van aannemer Van Wijnen vertelden meer over de bouw.

Lees meer »

Maak kennis met Max Mutgeert: onze nieuwe medewerker vastgoed

Geplaatst op

In augustus is Max Mutgeert begonnen bij WOONstichting Gendt als nieuwe medewerker vastgoed. Wij zijn heel blij met zijn komst. Hij stelt zich graag aan u voor: Wie ben ik? Ik ben Max Mutgeert en ik ben 36 jaar en woon in Nijmegen, waar ik ook geboren en opgegroeid ben. Mijn hobby’s zijn tennis en fitness en ik vind het leuk om musea en steden te bezoeken. D

Lees meer »

Artikel over Staatsliedenpark in de Gelderlander

Geplaatst op

Deze week interviewde de Gelderlander directeur-bestuurder Germa Knuver over de bouw en verhuur van onze woningen in het Staatsliedenpark. Deze nieuwe woonwijk verrijst in rap tempo, gegadigden haken om opmerkelijke reden af In Gendt komen snel meer dan honderd nieuwe woningen beschikbaar. De eerste opleveringen van woningen in het Staatsliedenpark staan al voor het begin van 2024 gepland.

Lees meer »

In de zomerperiode moet u soms wat langer wachten

Geplaatst op

Tussen 17 juli en 25 augustus is de bezetting bij WOONstichting Gendt iets minder dan normaal vanwege de vakanties van onze medewerkers. Het kan dat u daardoor soms wat langer moet wachten als u ons belt of bij ons langskomt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer »

Gesprekken toewijzing nieuwbouw eengezinswoningen Staatsliedenpark lopen langer door

Geplaatst op

We hoopten alle ééngezinswoningen in het Staatsliedenpark in de maand juli toe te kunnen wijzen. Helaas kost het meer tijd dan verwacht. We zijn vanaf 4 juli in gesprek met de kandidaat huurders. In de gesprekken blijkt dat sommige woningzoekenden niet in aanmerking komen voor de woningen omdat zij niet voldoen aan de inkomenseisen. A

Lees meer »

Belangrijke punten van huurders tijdens haalbaarheidsonderzoek

Geplaatst op

WOONstichting Gendt en Waardwonen doen een onderzoek naar de voor- en nadelen van verregaande samenwerking of fusie in vergelijking met zelfstandig blijven. Op maandag 19 juni en dinsdag 20 juni hielden Waardwonen en WOONstichting Gendt daarom ieder een inloopavond voor hun eigen huurders. Tijdens deze inloop gingen medewerkers van beide organisaties persoonlijk in gesprek met huurders.

Lees meer »

Vanaf 1 juli gaan de nieuwe huurprijzen in

Geplaatst op

Vanaf 1 juli gelden de nieuwe huren. Hier heeft u eerder een brief over ontvangen. Betaalt u de huur u per automatische incasso? Dan hoeft u niets te doen. Wij zullen per 1 juli de huurprijs aanpassen en incasseren. Maakt u zelf de huur elke maand over? Pas dan het bedrag aan naar de nieuwe huurprijs. Wilt u ook uw huur voortaan via automatische incasso betalen?

Lees meer »

2022 in cijfers - Jaarverslag WOONstichting Gendt

Geplaatst op

Het jaarverslag en de jaarrekening 2022 zijn 19 juni 2023 vastgesteld door onze Raad van Commissarissen. We hebben de belangrijkste cijfers op een rij gezet in een kort en bondig overzicht. Bekijk de infographic 2022 Wilt u het hele jaarverslag bekijken? Lees het jaarverslag 2022

Lees meer »

Terugkoppeling inloopavonden voor huurders over onderzoek

Geplaatst op

WOONstichting Gendt en Waardwonen doen een onderzoek naar de voor- en nadelen van verdergaande samenwerking of fusie in vergelijking met zelfstandig blijven. Op maandag 19 juni en dinsdag 20 juni hielden Waardwonen en WOONstichting Gendt daarom ieder een inloopavond voor hun eigen huurders. Tijdens deze inloop gingen medewerkers van beide organisaties persoonlijk in gesprek met huurders.

Lees meer »

Van 1 tot en met 3 juli kunt u inschrijven voor eengezinswoningen in Staatsliedenpark Gendt

Geplaatst op

U kunt zich vanaf zaterdag 1 juli tot en met maandag 3 juli inschrijven voor de nieuwe eengezinswoningen in het Staatsliedenpark in Gendt. De inschrijving loopt via Entree. Zet u het vast in uw agenda én zorg dat u de documenten heeft die u nodig heeft bij inschrijving. Over het Staatsliedenpark De 92 huurwoningen in de Staatsliedenbuurt (Schoolstraat, Van Limburg Stirumstraat en de Bernhardstr...

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet