• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

AED | als elke seconde telt

Geplaatst op

WOONstichting Gendt heeft hart voor haar huurders maar ook voor alle inwoners van Gendt. Wij zijn erg blij met de AED (Automatische Externe Defibrillator) die aan de zijgevel van onze locatie aan de Dorpstraat 48 hangt. Ter herkenning hiervan is aan de voorzijde van onze locatie een AED-bordje geplaatst.

Lees meer »

Kinderzwerfboeken kastje

Geplaatst op

Dat lezen leuk en leerzaam is wisten we uiteraard al en zou voor ieder kind mogelijk moeten zijn! Maar helaas is dit niet het geval en zijn boeken niet voor alle kinderen voldoende bereikbaar. Lezen vergroot het taalkundig inzicht van kinderen en verbetert het toekomstperspectief. Daarom hangt er een Kinderzwerfboekenkastje aan de gevel van het kantoor van WOONstichting Gendt aan de Dorpstraat...

Lees meer »

Digitale bijeenkomst Staatsliedenbuurt | 9 februari 2021

Geplaatst op

Digitale bijeenkomst Staatsliedenbuurt Op dinsdag 9 februari jl. vond een participatie bijeenkomst plaats met huurders en omwonenden van de Staatsliedenbuurt. Door de geldende coronamaatregelen was een fysieke bijeenkomst niet mogelijk en werd er voor een digitale sessie gekozen. De deelnemers konden via de chatfunctie hun vragen stellen, deze werden door directeur-bestuurder Germa Knuver of pr...

Lees meer »

Nieuwbouw in Vleumingen-West

Geplaatst op

WOONstichting Gendt bouwt 12 woningen in Vleumingen-West In Vleumingen-West realiseren Van den Bosch Vastgoed en Hendriks Bouw en Ontwikkeling zeventig woningen. Het betreft een mooie mix van woningen, waaronder twaalf sociale huurwoningen voor WOONstichting Gendt. Het plan bestaat uit 89 woningen en is gelegen tussen de Nijmeegsestraat, Vleumingen en de Kruisstraat.

Lees meer »

Digitale bijeenkomst Staatsliedenbuurt | 9 februari 2021

Geplaatst op

Op dinsdag 9 februari hebben wij op een bijzondere wijze via een live uitzending vanuit WOONstichting Gendt onze huurders en andere belangstellenden geïnformeerd over de ontwikkelingen rondom de sloop en nieuwbouw van de Staatsliedenbuurt hier in Gendt. Er waren ca. 160 kijkers en zij konden hun vragen stellen door middel van chat.

Lees meer »

Wonen Doen We Samen

Geplaatst op

Sociale huurwoningen Woningcorporaties bouwden in 2019 533 woningen van 40 vierkante meter meer dan in 2018. Maar waarom bouwen woningcorporaties eigenlijk kleinere woningen? Door de bouw van deze woningen vergroten woningcorporaties het aanbod voor bijvoorbeeld alleenstaanden en krijgen gezinnen een grotere kans op een gezinswoning.

Lees meer »

Mee pruttelen met chef-kok Willem

Geplaatst op

Via SWL kwamen wij het mooie initiatief en daarbij behorend filmpje van Chef-Kok Willem onder ogen. Deze willen wij graag met u delen. Je mag er hopelijk bijna elke dag aan geloven: het avondeten! Waar de een snel iets lekkers uit zijn mouw tovert, heeft de ander niet altijd even veel inspiratie of geld om gezond te koken. Maar: een gezonde maaltijd hoeft niet duur te zijn.

Lees meer »

Digitale bijeenkomst Staatsliedenbuurt | 9 februari 2021

Geplaatst op

WOONstichting Gendt houdt digitale bijeenkomst voor huurders en omwonenden Staatsliedenbuurt Wij vinden het belangrijk met huurders, omwonenden en belanghebbenden in gesprek te zijn over de sloop en nieuwbouw van de Staatsliedenbuurt. Vanwege de coronamaatregelen is niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden en zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief.

Lees meer »

Operatie Steenbreek

Geplaatst op

Operatie Steenbreek We zijn blij om te kunnen melden dat de campagne Operatie Steenbreek ook in de gemeente Lingewaard is uitgerold. Wat houdt campagne in? Met de campagne Operatie Steenbreek moedigen wij iedereen aan om hun tuin en openbare ruimte groener te maken. In een groene omgeving zakt het regenwater bij hoosbuien gemakkelijk in de grond.

Lees meer »

Gratis energie bespaarpakket!

Geplaatst op

Ontvang een gratis energie bespaarpakket! Energieloket Lingewaard deelt gratis energie bespaarpakketten uit! In dit pakket zitten energiebesparende materialen en een handig boek met praktische tips en informatie. Wilt u ook een gratis energie bespaarpakket? Stuur dan vóór 30 januari 2021 een mail naar info@energieloketlingewaard.nl, vermeld uw naam, adres en postcode. I

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet