• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwsartikelen

WOONstichting Gendt werkt samen met CAZAZ!

Geplaatst op

Stichting CAZAZ is een initiatief van Wim van den Bosch en Wilfred de Man. Maatschappelijk betrokken ondernemers, die plezier en voldoening vinden in het begeleiden van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Beiden zijn echte verbinders, betrokken, enthousiasmerend en ervaren. Samen willen ze het beste uit ieder mens halen door het aanbieden van een zinvolle arbeidsplaats of d...

Lees meer »

Te Koop: Kleine Raalt 2 (€ 295.000)

Geplaatst op

Hoekwoning met ruime tuin en berging. Drie slaapkamers. Energielabel E. Vraagprijs € 295.000,- k.k. Huurders van WOONstichting Gendt hebben tot met 23 maart 2023 voorrang. Zij onvangen 5% korting op de vraagprijs. Meer informatie vindt u op Funda. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Klarenbeek Vastgoed, (0481) 483 122 en een bezichtiging plannen.

Lees meer »

WOONstichting Gendt gaat samen met Talen Vastgoedonderhoud 63 woningen verduurzamen

Geplaatst op

Op 8 maart 2023 hebben Germa Knuver, directeur bestuurder van WOONstichting Gendt en Martijn van der Wal, vestigingsdirecteur van Talen Vastgoedonderhoud het contract ondertekend voor de verduurzaming van 63 woningen met een slecht energielabel (D, E, F of G). WOONstichting Gendt heeft nog 63 woningen met een slecht energielabel.

Lees meer »

WOONstichting Gendt en Waardwonen gaan onderzoeken of fusie meerwaarde heeft

Geplaatst op

De woningcorporaties in Nederland staan onder druk. Daarom willen WOONstichting Gendt en Waardwonen onderzoeken of een fusie meerwaarde heeft voor (toekomstige) huurders, medewerkers en de organisaties. Beide organisaties zijn actief in de gemeente Lingewaard. En als plattelandsorganisatie willen ze zich allebei inzetten voor het verstevigen van hun positie in de regio en voor het behoud van id...

Lees meer »

Hoge energierekening? Doe een aanvraag bij het Noodfonds Energie!

Geplaatst op

De kosten voor energie zijn flink omhoog gegaan. Daarom heeft de Rijksoverheid samen met de energieleveranciers een noodfonds opgericht. Met dit fonds willen ze voorkomen dat mensen schulden krijgen. Heeft u een hoge energierekening en een laag of laag middeninkomen? Dan betaalt het fonds een deel van uw energierekening in de periode oktober 2022 tot en met maart 2023.

Lees meer »

WOONstichting Gendt bestaat 55 jaar!

Geplaatst op

WOONstichting Gendt bestaat 55 jaar! Dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom een speciale editie van de nieuwsbrief met daarin interviews en foto’s van huurders en van onze collega Cora. Het getal 55 staat hierin steeds centraal. Om herinneringen op te halen is voor deze uitgave ook een tijdlijn met opvallende historische gebeurtenissen gemaakt. Wie jarig is trakteert! S

Lees meer »

12,5 jaar St Josef Gendt

Geplaatst op

Afgelopen week stond in het teken van het 12,5 jaar bestaan van St. Jozef, Gendt. Op deze locatie van RijnWaal Zorggroep, gevestigd in het Hof van Breunissen, vonden er de gehele week feestelijke activiteiten plaats voor bewoners en bezoekers. De feestweek werd geopend door Michel Hodes, voorzitter Raad van Bestuur RijnWaal Zorggroep en Germa Knuver, directeur bestuurder WOONstichting Gendt.

Lees meer »

Op bezoek bij.... Mevrouw Driessen (Huis te Gendt)

Geplaatst op

Germa Knuver bezoekt met regelmaat een van onze huurders. Op 18 januari ging zij samen met Rob Kwaaitaal (manager Wonen en Vastgoed) op bezoek bij mevrouw Driessen. Mevrouw Driessen is in 1976 in een hoekwoning op Huis te Gendt komen wonen. Zij is de eerste bewoner van deze woning! Mevrouw Driessen is geboren en opgegroeid in Gendt. In de oorlog heeft zij moeten evacueren naar de achterhoek.

Lees meer »

Te Koop: Burgemeester van der Meulenlaan 66 (€ 265.000)

Geplaatst op

Te koop: Burgemeester van der Meulenlaan 66 Hoekwoning met ruime tuin en berging. Drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. Energielabel C. Vraagprijs € 265.000,- k.k. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bongers en Lemmers Makelaardij, (088) 055 56 66 en een bezichtiging plannen.

Lees meer »

WOONstichting Gendt en Waardwonen kiezen samen voor ViewPoint, een web gebaseerd ERP-systeem

Geplaatst op

Voor wie het niet weet: Enterprise Resource Planning (ERP) is een ICT-systeem dat organisaties helpt om hun belangrijkste bedrijfsprocessen te automatiseren en te beheren. Waardwonen en WOONstichting Gendt wilden allebei een nieuwe oplossing kiezen voor de huidige systemen, en gingen daarvoor samen een selectieproces in.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet